Elemis

De nummer 1 anti-aging huidverzorging

Elemis is de meest luxueuze Britse spa en huidverzorgings merk over de hele wereld. Met de succesvolle combinatie van natuurlijke werkstoffen, heeft Elemis de meest invloedrijke anti-aging, hydraterende, voedende en therapeutische producten die de wereld van schoonheid ooit heeft gezien. Elemis is bekroond voor het onderzoek naar de werkzaamheid van zijn fantastische huidverzorging.

 

Elemis formuleringen zijn ontworpen om de huid dynamisch te behandelen voor krachtige resultaten. Door de zorgvuldige relatie tussen natuurlijke ingrediƫnten en wetenschappelijke vooruit gangen maakt Elemis het mogelijk om maximale therapeutische werking te garanderen.

 

Ontwikkeld in de eerste plaats voor de professionele behandelingen, maar Elemis doel is om voortdurend te streven naar nieuwe ontdekkingen in therapeutische huid wetenschap. Elemis is een manier van leven die de steeds veranderende behoeften van de hedendaagse hectische levensstijl omarmt.

 

De Elemis producten die gebruikt worden bij House of Bliss zijn ook los verkrijgbaar, kijk hiervoor op de pagina ‘ Producten ‘.
Zo kunt u ook thuis genieten van al uw favoriete huidverzorgingsmiddelen.