Gezichtsbehandelingen

ontspannende en cosmetische behandelingen
Elemis Anti Aging Taster Facial (Normale Huid)

Met deze anti-aging gezichts behandeling leveren wij gelijk resultaat in de strijd tegen tijd. Deze uitzonderlijke oog-en gezichtsbehandeling helpt de tekenens van voortijdige veroudering te vertragen. Met het verminderen van fijne lijntjes en rimpels door liftende massage technieken krijgt u weer een soepele en stralende huid

 

time 60 minuten: € 74,95   |   time 90 minuten: € 89,95

 

 

Elemis Fruit active glow (Hydraterende huid)

Bij deze behandeling verdwijnt de levenloze tint en daarvoor krijgt u (uw/een) stralende gloed terug. De huid word diep gereinigd en gestimuleerd door gespecialiseerd oosterse massage technieken voor een vitale uitstraling.

 

time 60 minuten: € 74,95   |   time 90 minuten: € 89,95

 

 

Elemis Herbal Lavender Repair (Onzuivere huid)

Bij deze behandeling brengen we het evenwicht van de huid terug. Door essentiële oliën: rozemarijn, thijm en lavendel word de vette huid gebalanceerd en de verstopte poriën worden diep gereinigd. Kortom de ideale behandeling voor een frisse en jeugdige uitstraling

 

time 60 minuten: € 74,95   |   time 90 minuten: € 89,95

 

 

Elemis Exotic Cream Moister Dew (Gevoelige huid)

Dit is the rehydraterende boost voor je huid. Met een overheerlijke gezichts massage word the huid gevoed met dorstlessende actieve ingrediënten die uw huid weer zijn gezonde blik terug geeft.

 

time 60 minuten: € 74,95   |   time 90 minuten: € 89,95

 

 

Elemis Time For Men

Dit is de ultieme gezichts behandeling voor een maximale anti-aging resultaat. belast met klinisch bewezen huidverzorging. deze behandeling is afgestemd om te helpen de gevolgen van een hectische levensstijl en milieu-invloeden te bestrijden. De behandeling begint met een 20 min. Stress verlichtende rug nek en schouder massage met etherische oliën.

 

time 75 minuten: € 74,95