House of Bliss

Beauty & Wellness

Bij House of Bliss kunt u terecht voor een totaal beautyconcept. Met vele jaren werkervaring is Khadija de aangewezen persoon om alle klanten tevreden naar huis te laten gaan.

Sinds 1 januari kunt u terecht bij House of Bliss, Berkmeerstraat 17 in Hoofddorp voor de heerlijkste beauty arrangementen. Schoonheid- en massagespecialiste Khadija heeft veel ervaring opgedaan tijdens haar verblijf in België en tijdens haar werkzaamheden op diverse grote cruiseschepen waar zij de vakantiegangers heerlijk kon laten ontspannen tijdens een massage- of schoonheidsbehandeling. Het werken op een cruiseschip vond zij geweldig, het omgaan met zoveel verschillende mensen en het reizen is iets waar zij vol enthousiasme aan terugdenkt. “ Voordat je op een Engels of Amerikaans cruiseschip mag werken moet je eerst in London de Beauty College volgen want daar werken ze op hun eigen manier met de nr 1 Skin Care ‘Elemis’. Tijdens deze opleiding heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van schoonheid en direct in de praktijk gebracht op “ zee”! , aldus Khadija.

Je kunt hierbij denken aan een gezichtsbehandeling, een manicure of pedicure, een harsbehandeling of een van de verschillende massages die op het menu staan te weten een Zweedse-, sport-, rug, nek en schouder-, anti cellulite, hotstones, gezicht of een voet en enkel massage. Een van haar specialismen is wel de anti-cellulitis massage waar daadwerkelijk resultaat mee behaald wordt. Dit is een intensieve massage die Khadija geheel met haar handen verricht zonder dat er apparaten aan te pas komen en zorgt voor een optimaal resultaat! Voor elke massage wordt er warme massageolie gebruikt wat zorgt voor extra ontspanning.”Je voelt je als herboren wanneer je een van de geweldige ontspannende massages hebt gehad, aldus Khadija. Verwen u zelf en bel of e-mail naar House of Bliss of verwen een ander en verras hem of haar met een cadeaubon.

Voor het gezicht en het lichaam gebruikt House of Bliss De Nummer 1 skincare van de wereld namelijk Elemis!

Als je huid droog, vochtarm en trekkerig is na het schoonmaken? Dan is Elemis de oplossing voor je huid. Doordat je huid droog en vochtarm is heb je veel sneller kans op fijne lijntjes en rimpels. Elemis is puur natuurlijk, verzorgend, voedend vrij van parabenen en ruikt heerlijk! Elemis word ook door veel celebreties gebruikt.

U zou uw dode huid cellen elke 28 dagen moeten verwijderen en dat doet u door te scrubben of te peelen van u huid, en door u huid daarna goed te voeden en verzorgen blijft u huid altijd stralen.

Hier zie je een voorbeeld van wat er gebeurd met de huid voor en na 28 dagen. Je huid heeft namelijk 5 lagen:

diagram

– Elemis droogt je huid niet uit na het reinigen.

– Elemis gebruikt de eerste extracten van een plant.

– Elemis bereikt niet als de andere huidverzorgings producten de eerste of tweede huidlaag, maar de vijfde huidlaag! Uw huid word al vanaf de babycell gevoed.

– Elemis stimuleert de collageen en de elasticiteit van de huid.

– Elemis pakt echt de huidproblemen aan en niet alleen de symptomen.

Dus voor alles in 1 op het gebied van schoonheid, verzorging en ontspanning bent u bij House of Bliss aan het juiste adres.